dinsdag 4 mei 2010

Kookstudio van Tupperware

Vanavond was de kookstudio van Tupperware bij ons thuis. Eigenlijk was het de bedoeling om met chocolade aan de slag te gaan. Maar er was ergens een ruis in de communicatie en daardoor zijn er hier andere heerlijkheden klaargemaakt. Er werd een kip-fruitsalade gemaakt, er was rabarbermoes met appeltjes én er kwamen heerlijk geurende kokosmacroontjes uit de oven. En wat was het gezellig! De hele kamer vol 'kakelende' dames :-). Oude bekenden én nieuwe ontmoetingen. Dat vond ik heel bijzonder, om zomaar bloglezers en medebloggers in het echt te ontmoeten. Ik ben ook nog eens schandalig verwend. Een kookboek met echt Hollandse recepten, heerlijke chocolade en allerlei mooie stofjes, cherrytomatenplantjes, gewone tomatenplantjes, een basilicumplantje,kleding, zelfs spulletjes voor de cavia's van Maaike. Wat bijzonder lief!

Intussen hadden Trijnie en ik er vandaag ons best voor gedaan om er een gezellige avond van te maken. Boodschapjes gehaald, lekkers voor bij de koffie gebakken, een beetje gepoetst en heel veel afgewassen (want natuurlijk begaf vandaag de vaatwasser het). We hebben uit alle hoeken en gaten van het huis stoelen gehaald en glazen haalden we bij de buurman, want ik kon niet bij mijn doos reserveglazen in de garage komen.

Nu zit ik nog even met de beentjes gestrekt. Morgen is het alweer vroeg dag. Wij hopen dan om 8 uur met twee kinderen naar Elspeet te vertrekken. We maken dan nog een tussenstop in Hoevelaken en daarna laten we Leendert en Koos achter bij de logeeropvang. De rest van de dag is voor ons tweeën. We gaan een flinke reis maken. Iets wat je met een auto vol wiebelige kinderen niet zo snel doet. Trijnie maakt het thuis gezellig met de achterblijvers. Ze gaan lekker wafels bakken en pizza eten. Dat gaat vast goed komen. Heerlijk om een dagje weg te kunnen en te weten, dat thuis de boel goed verzorgd is.

Nog even het resultaat van de Tupperstudio: Er is voor bijna 400 euro verkocht én er zijn twee nieuwe afspraken gemaakt. Dat betekent een mooi kado voor Trijnie: een taartdoos, een koeltas én een frisdozenset voor in de koeltas. Ze is er heel blij mee. Hans mocht na afloop een bestellijst uit de stapel trekken. Het bleek de bestellijst van oma te zijn. Zij heeft daarmee een mooie schaal gescoord. Leuk!