dinsdag 22 september 2015

Advertorial

Vanmiddag werd de vloer in het huis van Trijnie en Gerwin geëgaliseerd.


Dit ter voorbereiding op het leggen van een pvc-vloer. Dat bracht me erbij, dat ik nog een belofte had liggen voor het schrijven van een advertorial. Dat ga ik bij dezen dus maar snel eens doen.

Spelregels
Vooraf even de ´spelregels´ voor wie hier nog maar kort meeleest en zich afvraagt: ¨Een advertorial op deze blog? Hoezo?¨

Aan de linkerkant van m´n blog (en soms bovenaan) draaien banners van adverteerders. Dit zijn speciaal geselecteerde adverteerders, die producten of diensten aanbieden, die passen binnen ¨Eenvoudig Leven¨. Niet zelden ken ik de mensen en/of hun producten of diensten persoonlijk en kan ik uit eigen ervaring ze van harte aanbevelen.

Voor nieuwe adverteerders schrijf ik altijd een advertorial, om ze goed onder de aandacht te brengen. Terugkerende adverteerders vragen soms ook, of ik een advertorial wil schrijven. Bijvoorbeeld om aandacht te vragen voor een nieuw product, een actie, of iets dergelijks.

Omdat niemand zit te wachten op verborgen reclame, geef ik zo´n bericht altijd de titel ´Advertorial´ mee. U kunt dan zelf beslissen, of u verder wilt lezen, of de reclame aan u voorbij laat gaan. Elke maand verschijnt er maximaal één advertorial.

Houten vloeren
Vandaag zet ik een oude bekende in het zonnetje: Knulst Houten Vloeren.

Bij Knulst Houten Vloeren in Nunspeet kunt u terecht voor welke houten vloer u dan ook in gedachten heeft. Het handige is, dat u daarvoor niet per se naar Nunspeet hoeft. Brengt u maar eens op uw gemakje een bezoek aan hun website. Pakt u er dan gerust een kop koffie of thee bij, want u bent daar zomaar niet uitgekeken.

U vindt er alle informatie over vloersoorten, houtsoorten, kleuren en prijzen! En als u dat maar niets vindt, dat getuur naar een beeldscherm, dan vraagt u gewoon het GRATIS Inspiratie Magazine aan. Daarmee heeft u alle informatie met afbeeldingen op papier!

Wat ik zelf altijd leuk vindt: de woonblog op de website van Knulst. Daar staan zulke leuke, enthousiaste en informatieve verhalen op, dat het plezier er vanaf spat. Heerlijk om te lezen en om ideeën op te doen.

Bij Knulst kunt u in elke prijsklasse terecht. Er zijn ook altijd interessante aanbiedingen en Knulst legt vloeren in heel Nederland!

Voor wie het liefst persoonlijk contact heeft en een vloer graag ziet en aanraakt, is er de showroom in Nunspeet.