dinsdag 8 september 2015

Oooh, wat zou dat leuk zijn....

Mijn keuken is eigenlijk al jaren aan vervanging toe. Maar ja, er zijn altijd weer andere dingen die vòòr gaan. En dan houd ik mezelf steeds maar voor: je kunt toch nog gewoon lekker koken? Tja, dat is best waar. Maar je moet echt niet vragen hoe die keuken eruit ziet! Bovendien gaan de apparaten weigeren. Dan wordt koken beslist moelijker ;-).

Afijn. De afgelopen twee jaar zijn er heel wat bloglezers bij mij thuis geweest om een broodbakworkshop te volgen. Wie toevallig een blik in mijn keuken heeft geworpen, weet dat ik niet overdrijf, als ik zeg, dat m'n keuken bijna in elkaar stort. Het is dat ik een erg gladde rug heb en niet zo gevoelig ben voor wat anderen over mij denken, anders zou ik me er haast voor schamen.

En nee, laat ik hier maar geen drama-fotootjes plaatsen ;-).

Ik vond echter net iets heel leuks in mijn mailbox. Dochter Trijnie heeft me genomineerd voor een nieuwe keuken op: wiegunjijeenkeuken.nl. Dus nu droom ik. Van een nieuwe keuken...

Wie de meeste stemmen krijgt, krijgt de keuken.

Daarom vraag ik bij dezen een gunst. Als u/je me ook een nieuwe keuken gunt, wil u/je dan op mij stemmen?

Kijk hier naar mijn profiel (ja, Trijnie heeft een 4 jaar oude foto gebruikt, ik ben inmiddels wat grijzer ;-)) en stem:

https://www.wiegunjijeenkeuken.nl/profiel/17/Teunie/Alblasserdam/

Alvast super bedankt! En hopelijk komt er hier ergens in oktober een jubelbericht :-).