zaterdag 4 januari 2020

Wie weet, hoe een koe een haas vangt ;-)

Even een berichtje tussendoor met een vraag. Alles in het kader van: wie weet, hoe een koe een haas vangt.....


Onze Jan zit in VWO-5, profiel: N&T.
Hij zoekt voor week 8 nog een stageplaats voor de beroepsstage. Samen met Jan hebben we al van alles geprobeerd, maar nog steeds niets gevonden. Het komt misschien ook wel een beetje, doordat Jan de lat voor zichzelf nogal hoog legt. Hij wil koste wat het kost een succes van die stageweek maken, zodat het hem gaat helpen bij zijn studie-/beroepskeuze.

Wie weet iets, of kent iemand, die Jan kan helpen?

Jan z´n lievelingsvak is Wiskunde. Hij heeft dan ook WiskundeB en WiskundeD in zijn vakkenpakket. Biologie, natuur- en scheikunde doet hij ook graag.

Jan wil graag iets medisch/technische gaan studeren en zoekt in die richting een stageplaats. Bijvoorbeeld in een ziekenhuis, een laboratorium, een apotheek of iets in die richting. Wat ook zijn interesse heeft: het milieu en landbouw. Zijn interessegebied is dus groot. Je zou zeggen, dat het dan toch wel moet lukken om hem een week zinvol bezig te laten zijn. Misschien kan hij behulpzaam zijn bij een onderzoeksproject?

Wij wonen in Bleskensgraaf, maar het is geen enkel probleem als de stageplaat hier ver(der) vandaan is. Dan vindt hij in de buurt vast wel onderdak voor die week.

Wie weet iets? Wie helpt? Stuur Jan een mailtje en hij stuurt je graag zijn CV.

Mail: luijk.jan@gmail.com