maandag 27 juli 2020

Advertorial

Spelregels
Vooraf even de ´spelregels´ voor wie hier nog maar kort meeleest en zich afvraagt: ¨Een advertorial op deze blog? Hoezo?¨
Aan de linkerkant van m´n blog (en soms bovenaan) draaien banners van adverteerders. Dit zijn speciaal geselecteerde adverteerders, die producten of diensten aanbieden, die passen binnen ¨Eenvoudig Leven¨. Niet zelden ken ik de mensen en/of hun producten of diensten persoonlijk en kan ik uit eigen ervaring ze van harte aanbevelen.
Voor nieuwe adverteerders schrijf ik altijd een advertorial, om ze goed onder de aandacht te brengen. Terugkerende adverteerders vragen soms ook, of ik een advertorial wil schrijven. Bijvoorbeeld om aandacht te vragen voor een nieuw product, een actie, of iets dergelijks.
Omdat niemand zit te wachten op verborgen reclame, geef ik zo´n bericht altijd de titel ´Advertorial´ mee. U kunt dan zelf beslissen, of u verder wilt lezen, of de reclame aan u voorbij laat gaan. Elke maand verschijnt er maximaal één advertorial.

(Wellicht ten overvloede: als ik buiten deze advertorials op mijn blog weleens een link plaats naar een winkel, evenement, of wat dan ook, dan zijn dat altijd onbetaalde links en heeft het niets met reclame te maken.)


De maand is al bijna om! Maar op de valreep komt er toch nog een advertorial. Deze keer van een regelmatig terugkerende adverteerder: De Grebbestee!

De Grebbestee
Voor wie De Grebbestee nog niet kent, even in het kort: De Grebbestee is een voormalige boerderij op de Utrechtse Heuvelrug, waar de familie Roelofsen woont. Op en om de Grebbestee is er van alles te doen.

*Er zijn vier gezellige, complete vakantiewoningen gerealiseerd. Daar kun je uiteraard fijn je vakantie doorbrengen. Maar deze woningen worden ook voor langere tijd verhuurd, of je kunt ze als bed&breakfast boeken.
*Sinds vorig jaar is er een theeschenkerij, waar je heerlijk kunt ontspannen. Je kunt er genieten van een simpele kop thee met iets lekkers. Maar je kunt er ook terecht voor een High Tea of lekker lunch.
*De ruimte van de theeschenkerij is ook te boeken als bedrijf of vereniging voor het geven van presentaties etc. Ook dit kan in combinatie met een goed verzorgde lunch.
*Margriet Roelofsen heeft vele passies, maar WOL is daarvan toch wel een heel grote. Ze verzorgt allerlei cursussen met wol: vilten en spinnen.

Gelukkig is er op de Grebbestee aan ruimte géén gebrek! Daarom kunnen allerlei activiteiten, óók met inachtneming van de coronamaatregelen, toch doorgang hebben. In de theeschenkerij is er dan nog altijd ruimte voor 35 personen. Dat is ook voor bedrijven en verenigingen vaak groot genoeg. De Grebbestee ligt prachtig centraal in Nederland en de omgeving is schitterend. In overleg met Margriet kan er maatwerk geleverd worden om je bedrijfs- of productpresentatie of het uitstapje van je vereniging tot een succes te maken. Neem voor meer informatie contact op met Margriet.Voor het najaar staan er weer allerlei leuke cursussen op de planning. Bijvoorbeeld verschillende soorten viltcursussen. Hoe leuk is het, om een leuke theemuts te vilten? Of een prachtige, zijden,  bloemensjaal? Of een lampenkap...

Een andere vilttechniek is naaldvilten. Tijdens de cursus naaldvilten maak je een schapenkop!
Ook met wol, maar dan heel anders: Margriet geeft ook spincursussen.

Sjaal van zelfgesponnen wol


Je merkt het al: het is teveel om op te noemen. Je kunt alvast een kijkje nemen op de website. Nog niet alle datums staan al in de agenda. Die zullen in de komende tijd op de website zichtbaar zijn. Maar je kunt uiteraard ook even bellen of mailen.

Vilten: https://www.degrebbestee.nl/viltcursussen/
Spinnen: https://www.degrebbestee.nl/cursus-wol-spinnen/