maandag 30 november 2020

Advertorial

Spelregels
Vooraf even de ´spelregels´ voor wie hier nog maar kort meeleest en zich afvraagt: ¨Een advertorial op deze blog? Hoezo?¨
Aan de linkerkant van m´n blog (en soms bovenaan) draaien banners van adverteerders. Dit zijn speciaal geselecteerde adverteerders, die producten of diensten aanbieden, die passen binnen ¨Eenvoudig Leven¨. Niet zelden ken ik de mensen en/of hun producten of diensten persoonlijk en kan ik uit eigen ervaring ze van harte aanbevelen.
Voor nieuwe adverteerders schrijf ik altijd een advertorial, om ze goed onder de aandacht te brengen. Terugkerende adverteerders vragen soms ook, of ik een advertorial wil schrijven. Bijvoorbeeld om aandacht te vragen voor een nieuw product, een actie, of iets dergelijks.
Omdat niemand zit te wachten op verborgen reclame, geef ik zo´n bericht altijd de titel ´Advertorial´ mee. U kunt dan zelf beslissen, of u verder wilt lezen, of de reclame aan u voorbij laat gaan. Elke maand verschijnt er maximaal één advertorial.

(Wellicht ten overvloede: als ik buiten deze advertorials op mijn blog weleens een link plaats naar een winkel, evenement, of wat dan ook, dan zijn dat altijd onbetaalde links en heeft het niets met reclame te maken.)

Op de valreep van November is er nog een advertorial met 1 adverteerder:

KeesKaart!

Nu het bijna weer zover is, dat we decemberzegels kunnen gaan plakken, is het een goed idee om nog even bij KeesKaart te gaan shoppen voor een mooie voorraad Kerst-&Nieuwjaarskaarten.

Bij KeesKaart winkel je fijn online. Nu we toch allemaal zoveel mogelijk thuis moeten blijven, is het extra handig om dit soort aankopen gewoon thuis te kunnen doen. 

En ja, misschien wil je, net als veel andere mensen, dit jaar wat extra kaarten versturen. Naar al die mensen, die weinig of geen bezoek mogen ontvangen en eenzaam zijn. Naar familie, die je dit jaar niet of nauwelijks hebt gezien. Of juist naar de mensen, die dit jaar op de toppen van hun kunnen hebben moeten lopen.

Hoe werkt KeesKaart?

Heel eenvoudig! Je maakt een keuze uit het ruime aanbod van kaarten. Veel kaarten kosten slechts 33 cent per stuk! Je bestelt voor tenminste 13,20 euro. Je krijgt dan je bestelling GRATIS thuisgestuurd. 



En behalve Kerstkaarten heeft Kees natuurlijk nog véél meer. 

Blanco kaarten

Van harte gefeliciteerd

Geboorte

Bemoediging 

Huwelijk

Oprechte Deelneming

enzovoorts enzovoorts

Mijn ervaring met KeesKaart? Je bestelling wordt netjes en heel snel bezorgd! Van harte aanbevolen, dus.