dinsdag 26 oktober 2010

Stuk beter!

Gelukkig voel ik me een stuk beter. Vanmorgen was ik nog erg slap in de benen en daarom heb ik voornamelijk zitwerk gedaan (was vouwen enzo). Vanmiddag heb ik m'n werkzaamheden wat uitgebreid. Ff de stofzuiger erdoor geslingerd en rommel geruimd. Ik zweette compleet peentjes en het kwam dus goed uit dat schoonmama haar wekelijkse bakkie koffie kwam doen. Kon ik weer zitten :-). Intussen was N. fijn bezig aan een flinke berg strijk. Dat kwam natuurlijk heel fijn uit! Aan het eind van de middag heb ik al het gestreken goed gevouwen en eten gekookt. Willem was maar wát blij dat hij me bij zijn thuiskomst weer achter het aanrecht vond, ha, ha.
Vanavond heb ik zelf nog een beetje strijk gedaan en nu ben ik weer aardig bij. Dat geeft een fijn gevoel. Ook heb ik weer brood gebakken, want gekocht brood zorgt hier geheid voor gemopper. Morgenochtend weer vers gebakken brood uit eigen oven, zeg maar. Ik voel me blij met dit nieuwe begin, al ben ik (nog) niet blij met het zichtbare resultaat (rommel, stof, enzo).

Nog even een regeltje voor de anonieme moeder uit de Alblasserwaard: kijk eens even goed naar de datum en het tijdstip van mijn door jou bedoeld berichtje. Dan zal je zien dat je brief voor een deel niet klopt. Er klopte trouwens nog meer niet, maar afijn.