vrijdag 1 oktober 2010

Advertorial

Vandaag verwelkomen we twee nieuwe adverteerders op mijn blog. De eerste is voor regelmatige lezers niet helemaal nieuw meer: Atelier Constance. Constance staat met haar blog in mijn leeslijst. Sinds kort heeft Constance een . Je kunt bij haar terecht voor allerlei leuke crea-pakketjes, maar bijvoorbeeld ook voor workshops en kinderfeestjes. Constance heeft in de meivakantie voor onze Maaike een feestje georganiseerd. En dat was helemaal geweldig! Voor mensen die om welke reden dan ook geen thuisfeestje willen of kunnen geven is zoiets toch echt een uitkomst. Neem maar eens een kijkje in haar winkel. Dat is op zich al een klein feestje!

De andere adverteerder is helemaal nieuw: . Bij Versteeg Manden wordt het oude ambacht van manden maken nog volop beoefend. Manden leren maken is iets wat ook echt nog op mijn wensenlijstje staat. Ik wil dan ook vast eens een kijkje gaan nemen bij Versteeg. Versteeg Manden heeft naast de eigen, handgemaakte manden ook een enorm assortiment manden uit andere landen. Te kust en te keur en in alle prijsklassen. Heerlijk om daar eens (virtueel) rond te neuzen.

De nieuwe adverteerders zijn links van deze tekst te vinden. Je ziet er maar één tegelijk. Ze worden namelijk om en om getoond.