donderdag 1 september 2011

Advertorial

Vandaag stellen we graag een nieuwe adverteerder aan u voor: Houtenspeelgoedwereld.nl
Frank en Gerda Prinsen hebben, na heel veel werk achter de schermen, sinds kort hun webshop geopend. In hun webshop verkopen ze houten speelgoed van heel goede kwaliteit. Die kwaliteit is alvast getest door (de kinderen van) familie en vrienden, die er allemaal erg enthousiast over zijn. Frank en Gerda hebben dan ook gekozen voor speelgoed van drie topmerken: Heros, Imtoy en New Classic Toys. Het speelgoed van deze merken staat garant voor langdurig speelplezier. Ik denk dat Frank en Gerda daarmee een heel goede keuze hebben gemaakt. Niets is zo teleurstellend voor een kind dan speelgoed dat binnen een dag de container in kan omdat het al kapot is. Zelf investeer ik daarom ook altijd liever in iets goeds. Het geld dat je aan kwaliteit uitgeeft verdien je zo vanzelf terug in een lange levensduur.
Frank en Gerda hebben ervoor gezorgd, dat ze SNEL kunnen leveren en het assortiment is werkelijk geweldig. Of eigenlijk meer, zoals hun bedrijfsnaam dat zo mooi zegt: Ouderwetsch Leuk!
Ik beveel deze adverteerder dan ook van harte aan. Neem eens een kijkje op: www.houtenspeelgoedwereld.nl.

En dan wil ik een oude adverteerder nog even voor het voetlicht halen. Dat heeft dan alles te maken met moedertrots ;-). Onze Dirk heeft zijn website vernieuwd. Hij heeft een mooie huisstijl laten ontwerpen en er een fris geheel van gemaakt. Ook is zijn portfolio netjes bijgewerkt. Hij laat immers graag zien wat hij met zijn bedrijf voor u kan betekenen. Bent u toe aan een (nieuwe/vernieuwde) website? Neem dan eens contact met Dirk op en bespreek uw wensen: www.Luikwebcreations.nl.