vrijdag 25 juli 2014

Review en kortingscode

Eerder deze maand schreef ik een advertorial over de cursus Minimaliseer je leven in vier weken. Ik heb deze cursus zelf ook gedaan. Toen ik de advertorial schreef had ik drie weken van de cursus achter de rug. Inmiddels heb ik ook de vierde week gehad.

Week vier van de cursus
Die vierde week is eigenlijk een soort samenvatting van de drie voorgaande lessen. Bedoeld om de puntjes op de 'i' te zetten. Op een heel minimalistische manier (namelijk in drie videootjes van ongeveer een minuut) krijg je een handvat aangereikt voor de lessen die je geleerd hebt. Heel handig om paraat te houden en om regelmatig te raadplegen. Je weet dan in één minuut weer precies waar je geleerd hebt je op te focussen: Eerst het schrijven (en bijhouden!) van je persoonlijke missie (week 1). Dan het je bewustworden en elimineren van alles wat je afleidt (week 2). En vervolgens het praktische minimaliseren van je leefomgeving (week 3).
Met dat laatste punt ben ik nog volop bezig. Binnenkort laat ik je zien hoe de afgelopen twee weken bij me verliepen.

Praktische tips
Veel mensen, heel veel mensen, zijn op zoek naar manieren om hun leven te vereenvoudigen. Dat was ook wel te merken aan het aantal mensen dat bij Jelle de gratis eenvoudig-leven-checklist opgevraagd heeft (zie advertorial)  Bij deze checklist horen 25 tips om direct aan de slag gegaan. Misschien bent u ook al enthousiast bezig?!

Kortingscode
Als de tips naar méér smaken en u ook met net zoveel enthousiasme als ik de cursus wil gaan volgen, dan is er nu goed nieuws. Speciaal voor de lezers van Eenvoudig Leven is de cursus tijdelijk verkrijgbaar met een grote korting van maar liefst 30 procent!

Let op: de kortingscode is slechts geldig tot morgenavond (26 juli) 21.00 uur. Wees er dus snel bij!

Hoe werkt het?

Ga naar lijstjes.info/minimaliseren Onderaan de pagina ziet u staan: Ja, ik wil aan de slag! U klikt hierop en vult de velden in. In het veld Ik heb een kortingscode vult u in: TEUNIE. U betaalt voor de cursus Minimaliseer je leven in vier weken dan geen 97,00 maar slechts 67,00 euro!

Iedereen die mee gaat doen: veel succes gewenst!
.