dinsdag 18 augustus 2015

Advertorial

Tussen alle vakantieverhalen door, werd het zo langzamerhand hoogtijd voor de maandelijkse advertorial. We hebben deze maand één nieuwe adverteerder: Little Flowers, bruidskinderkleding & doopkleding. Ik wil Little Flowers graag aan u voorstellen.

Little Flowers
Little Flowers is een webwinkel die zo'n 10 jaar geleden door Nelly Ockhuijsen werd opgericht. Aanvankelijk was Little Flowers een webshop met kinderkleding. Maar het werd Nelly al snel duidelijk, dat je je moet onderscheiden in het grote aanbod aan kinderkleding op het web. Toen Nelly's dochters een keer bruidsmeisje mochten zijn en het erg lastig bleek om aan leuke en mooie bruidsmeisjesjurkjes te komen, was het Nelly duidelijk. Ze ging zich specialiseren in kinderbruidsmode. Eerst bruidsmeisjesjurken, later kwamen er ook de bruidsjonkerkostuums bij. En nog weer later ook doopkleding.

Kwaliteit, maar niet uit kinderhandjes
Nelly is altijd op zoek naar leveranciers die kwalitatief goede kleding kunnen leveren. Niets erger dan een teleurgestelde klant, die op de site iets heel moois ziet, wat als het binnenkomt flut blijkt te zijn! En, wat Nelly daarbij koste wat kost wil voorkomen, is, dat er kinderarbeid aan de kleding te pas komt!

Betaalbaar
Nelly wil de kwaliteitskleding graag kunnen aanbieden tegen mooie prijsjes. Dat lukt niet alleen door scherp in te kopen, maar ook door vanuit huis te werken. De dubbele garage aan haar woonhuis is omgebouwd tot magazijn. Dat scheelt de huur van een duur pand. Bovendien heeft Nelly geen personeelskosten. Ze doet alles zelf en wordt daarin bijgestaan door haar gezin.

Service
Nelly levert graag een goede service. Dat begint al door met de klant mee te denken als er een bestelling binnenkomt. Bestelt de klant bijvoorbeeld een ivoorkleur jurkje en daarbij witte accessoires, dan waagt Nelly er toch even een telefoontje of mailtje aan. Vaak blijkt de klant zich vergist te hebben en alles in één kleur te bedoelen.
Maar ook bij het bepalen van de juiste maat denkt Nelly graag mee. Bij de meeste kleding op de site staat een uitgebreide maattabel. Hiermee kunt u zelf de juiste maat voor uw kind vinden. Bent u hier niet zo handig in, of twijfelt u? Dan wil Nelly graag helpen en u adviseren.
Het is ook erg fijn, dat u voor bijpassende accessoires niet naar een andere winkel hoeft. Of het nu gaat om iets in het haar, schoenen, feestelijke beenmode enzovoorts, alles kunt u op één adres vinden.

Verzenden en retourneren
Uw bestelling wordt zorgvuldig samengesteld en verpakt. U betaalt slechts 2,95 verzendkosten. Ook veel Belgische klanten hebben de weg naar Little Flowers gevonden. Verzenden naar België kost 9,00. (Naar andere landen volgens afspraak).
Wilt u liever uw bestelling zelf ophalen? Dat is geen probleem. Little Flowers is gevestigd in Linschoten. Er is daar eventueel ook (beperkt) de mogelijkheid om, na afspraak, de kleding te passen.
Is er iets wat u wilt ruilen of retourneren? Dat mag binnen 14 dagen na aankoop.

Heeft u bruidskinderkleding, -accessoires of doopkleding nodig? Dan hoeft u dus niet langer te zoeken. U kunt bij Little Flowers terecht. Neem maar eens een kijkje in de prachtige webwinkel! De banner staat links op deze blog. Van harte aanbevolen!