vrijdag 13 april 2018

Markt!

Net als vorig jaar 
hopen wij ook dit jaar weer
 op de markt
 t.b.v. De Schutse 
te staan.


Wanneer?
Morgen (zaterdag), 14 april

Waar?
Op het Raadhuisplein in Alblasserdam

Welke tijd?
Van 9.00 uur tot 15.30 uur

Welk doel?
Op deze markt brengen we geld bijeen voor "De Schutse", gehandicaptenzorg. Elk jaar houden we een markt voor de bekostiging van iets noodzakelijks, wat niet door de overheid vergoed wordt. Dit jaar is dat een bedbadwagen, een lift en een tilsysteem voor een nieuwe zorgintensieve woning in Oud-Vossemeer.

Wat verkopen wij?
In de kraam van Eenvoudiglevenshop.nl verkopen we op deze markt kruiden en zepen. We hebben een groot assortiment kruiden bij ons, waaronder een nieuw product: Amsterdamse Shoarmakruiden. Je kunt komen uitzoeken: 3 zakjes kruiden voor slechts 5,00 euro.
Daarnaast hebben we minstens 15 soorten Marseillezeep en andere zepen. Extra voor onze klanten:
Omdat wij slechts een deel van ons assortiment kunnen meenemen, krijgt elke klant van ons een kortingsbon met een code voor 10% korting op het hele assortiment van de Eenvoudiglevenshop.

Wat is er allemaal op de markt te beleven?
Op de markt zijn er maar liefst meer dan 100 kramen, waar van alles en nog wat wordt verkocht. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten, zoals sjoelen op de reuzesjoelbak, autoband wisselen, hout stapelen en nog veel meer. Er is een grote catering-tent, waar je lekker kunt koffie drinken of lunchen. Sowieso zijn er ook kraampjes met allerhande eetwaren. En als kers op de taart is er een grote rommelmarkt, waar je voor weinig geld leuke spulletjes kunt scoren!

De weersverwachting:
Droog en af en toe zon. Wat wil je nog meer :-).

Iedereen hartelijk welkom!