zaterdag 20 oktober 2018

Advertorial

Spelregels
Vooraf even de ´spelregels´ voor wie hier nog maar kort meeleest en zich afvraagt: ¨Een advertorial op deze blog? Hoezo?¨ Aan de linkerkant van m´n blog (en soms bovenaan) draaien banners van adverteerders. Dit zijn speciaal geselecteerde adverteerders, die producten of diensten aanbieden, die passen binnen ¨Eenvoudig Leven¨. Niet zelden ken ik de mensen en/of hun producten of diensten persoonlijk en kan ik uit eigen ervaring ze van harte aanbevelen.

Voor nieuwe adverteerders schrijf ik altijd een advertorial, om ze goed onder de aandacht te brengen. Terugkerende adverteerders vragen soms ook, of ik een advertorial wil schrijven. Bijvoorbeeld om aandacht te vragen voor een nieuw product, een actie, of iets dergelijks.

Omdat niemand zit te wachten op verborgen reclame, geef ik zo´n bericht altijd de titel ´Advertorial´ mee. U kunt dan zelf beslissen, of u verder wilt lezen, of de reclame aan u voorbij laat gaan. Elke maand verschijnt er maximaal één advertorial.

Deze maand gaat de advertorial over twee adverteerders:
- Bellebien, huishoudlinnen sinds 2004
- Binnenkant, Jacquelien Koopman - binnenhuisarchitect & opruimcoach

1) Bellebien
Bij de leukste linnengoed-webshop van Nederland is het weer ´geen-verzendkosten-actie´. Het maakt online winkelen toch éxtra leuk, als je onderaan de streep geen verzendkosten hoeft te betalen. Ook niet als je alleen maar dat éne schort of die éne ovenwant op je verlanglijstje hebt staan. Maar dat is niet het enige, wat Lisette van Bellebien te vertellen heeft. Er is heel veel nieuws. Lees maar mee:

Slecht nieuws
Zullen we eerst maar met het slechte nieuws beginnen? Hebben we dat maar vast gehad, nietwaar?Als je Bellebien langer kent, weet je dat deze webshop bekend geworden is, door het leveren van pompdoeken van een hééĺ oude, Hollandse weverij. Deze weverij is al 209 (!) jaar oud en weeft pompdoekenstof van ongeëvenaarde kwaliteit. Helaas, helaas! Deze weverij is onlangs failliet verklaard. Daarom geldt op de collectie thee- en keukendoeken, schorten en tafelkleden van pompdoek OP = OP!! Je vindt de collectie hier:
pompdoek thee- en keukendoeken OP = OP
pompdoek schorten OP = OP
pompdoek tafelkleden OP = OP

(Je hoeft het voortaan trouwens niet zonder het gezellige pompdoek-dessin te doen. De pompdoek-collectie van Jorzolino/Elias blijft nog wel leverbaar.)
Lekker wegkruipen onder een wollen of fleece plaid!
Gelukkig is er ook heel veel GOED nieuws! De collectie Engelse plaids is uitgebreid met een FLEECE variant. De wollen plaids waren er al lang(er). Hoe heerlijk is het, om, nu het kouder wordt, de plaids weer voor de dag te halen! Leuk om zo´n wollen plaid over je bank te hangen, klaar voor gebruik. Of om een stapeltje fleece plaids in een mand in je zithoek te leggen. Iedereen een plaidje en een boek of tijdschrift. O ja, en een kop chocolademelk. Dat hoort er dan ook bij, hoor :-).

De collectie plaids is prachtig: neutraal en klassiek, zodat er altijd een plaid is die helemaal past bij jouw interieur. Kijk maar:
Engelse plaid van 100% wol
Engelse fleece plaids in vele kleuren

Mooi tafelen
En we gaan alweer richting Kerst. Je zou het haast vergeten met zo´n warme, zomerse oktobermaand! Maar je zult zien: als het weer omslaat, zit je ineens in de donkere dagen voor Kerst. En dan is het handig om van de geen-verzendkosten-actie gebruik te maken om een mooi tafelkleed te bestellen. Bellebien heeft een heel grote collectie lange tafelkleden! Nee, niet een heel grote collectie, maar de ALLERGROOTSTE! Tafelkleden kunnen bij Bellebien op elke lengte geleverd worden. Maatwerk dus. Maar bijvoorbeeld de populaire maat van 3,5 meter is gewoon standaard verkrijgbaar, zowel in katoen, als in damast, als in linnen en dat in allerlei dessins en kleuren.

Schiet nu niet in de keuzestress, maar maak er een feestje van om op je gemakje je allermooiste tafelkleed te kiezen:
tafelkleden voor LANGE tafels

Nog even een laatste opmerking: de geen-verzendkosten-actie van Bellebien duurt tot 30 oktober 12.00 uur!!

2) BINNENKANT
En dan ga ik ook met alle plezier allerlei leuks vertellen over BINNENKANT.

1 uur gratis!
Jacquelien van Binnenkant is interieurarchitect. Een heel bijzondere. Ik kan het weten, want ik heb al eens van haar diensten gebruik gemaakt ;-).
Waarom is Jacquelien en bijzondere interieurarchitect? Ik vind haar bijzonder, omdat ze niet zondermeer een compleet nieuw interieur adviseert, maar juist gebruik maakt van het bestaande. Je goede en geliefde spullen hoeven niet naar de stort. Ze worden in je nieuwe interieur gewoon (her)gebruikt! Dat kan door spullen op een andere manier neer te zetten, op een andere manier te gebruiken, of door ze een beetje te veranderen door bijvoorbeeld een ander kleurtje. Het mooie hiervan is, dat goede materialen niet onnodig op de stort terecht komen én dat een interieurverandering niet onnodig veel geld hoeft te kosten.

De specialiteit van Jacquelien is toch wel: gebruiksgemak realiseren! Je kunt nóg zo´n prachtig interieur hebben, maar als het niet praktisch is, er niet genoeg opbergruimte is, het niet gemakkelijk te onderhouden is, dan heb je er in feite niet veel aan. Je wilt immers niet in een showroom wonen, maar in een fijn (t)huis!

Jacquelien heeft een leuke actie voor een interieur-adviesgesprek: het hele najaar (dus tot 21 december) is het eerste uur gratis. Dat is het zogenaamde ´duwtje van de zaak´. Concreet: een interieur-adviesgesprek duurt gemiddeld zo´n twee tot drie uur. Met deze actie heb je zo´n gesprek dus (bijna) voor half geld!

Hoe gaat zo´n gesprek in z´n werk? Jacquelien komt bij je thuis om kennis te maken en naar je wensen te luisteren. In zo´n persoonlijk gesprek bij jou thuis kan Jacquelien sfeer proeven en aanvoelen wat voor soort woon-type je bent. Aan de hand van het gesprek maakt Jacquelien dan een een voorstel, compleet met plan van aanpak.
Het hele verhaal nalezen kan hier:
Binnenkant, interieuradvies


"Opgeruimd wonen¨ voor de halve prijs!
Een nieuw interieur is voor jou misschien (nog) helemaal niet aan de orde. Je hebt een andere wens: ein-de-lijk eens een fijn opgeruimd huis! Maar hoe bereik je dat?
Als bloglezer weet je, dat ik dit jaar ook serieus de strijd aangegaan ben tegen de rommel. Hoe heerlijk is het om ruimte na ruimte grondig op de ruimen en je huis terug te veroveren! Van veel mensen hoor ik, hoe aanstekelijk het werkt, als ik over m´n opruimactie schrijf. Ze schrijven me: ik krijg direct zin om óók aan de slag te gaan!

Jacquelien heeft de thuisstudie ¨Opgeruimd wonen¨ ontwikkeld. Met deze studie krijg je handvatten aangereikt om eens en voorgoed met de rommel in je huis af te rekenen. Systematisch komen alle ruimten aan te orde. Zo wordt de klus in overzichtelijke stukjes opgedeeld. Maar eerst en vooral fungeert de thuisstudie toch wel als motivator. De bekende stok achter de deur die we allemaal weleens nodig hebben om een lastige klus aan te pakken én af te maken.

De thuisstudie ¨Opgeruimd wonen¨ is opgedeeld in 24 stappen. Die stappen doorloop je in je eigen tempo. De moeilijkheidsgraad loopt langzaam op. Na elke stap breng je per e-mail verslag uit aan Jacquelien. Je geeft dan ook aan waar je tegenaan loopt, wat je lastig vindt. Jacquelien geeft persoonlijk feedback.

Als lezer van Eenvoudig Leven is de thuisstudie dit najaar beschikbaar voor de halve prijs, nu van 240 voor slechts 120 euro. Omgerekend krijg je dus 24 lessen voor 120 euro = 5 euro per les! Geef bij aanmelding gewoon even door, dat je via mij komt. Dan wordt de korting berekend.

Wil je nog eens alles rustig nalezen over deze thuisstudie? Kijk dan hier:
thuisstudie ¨Opgeruimd wonen¨

Is thuisstudie nu juist niets voor jou, maar wil je wel van je rommelige huis of onoverzichtelijk administratie af? Jacquelien is ook graag je persoonlijke opruimcoach bij jou thuis om samen achterstallige klussen aan te pakken. (lees meer)

Extra inspiratie
Zin in extra, leuke, inspirerende info? Kijk dan vooral ook op de blog van Jacquelien: blog Fijn Wonen.