donderdag 4 oktober 2018

Nieuws over de workshops ¨Bak je eigen brood¨

Gisteren heb ik ein-de-lijk de agenda voor de workshops ¨Bak je eigen brood¨ gevuld. Dat had ik best al wel eerder gewild, maar er kwam maar steeds niets van. Er gaat hier nog altijd aardig wat tijd zitten in artsen/therapeuten-bezoekjes. En uiteraard gaat dat voor.

Maar goed. Ik had dan toch 6 workshops gepland voor elk 10 deelnemers. Totaal 60 plaatsjes.

Gisterenavond laat hebben we via de nieuwsbrief laten weten, dat de agenda online stond. Al meteen begonnen de aanmeldingen binnen te stromen. En nog voordat de ochtend voorbij was, waren alle 60 plaatsjes bezet. Leuk natuurlijk voor die mensen, die een plaatsje hebben. Ook leuk voor mij, dat ik niet tegen lege stoelen mijn verhaal hoef af te steken. Maar NIET leuk, voor al die mensen, die achter het net visten :-(.

Eerlijk gezegd, dacht ik, dat zo langzamerhand de animo voor deze workshops wel een beetje zou opdrogen. Maar niets is minder waar. Ik ga dan ook proberen om vanaf DV januari nóg een serie workshops te geven. Schrale troost misschien, voor degenen voor wie het nu niet lukte om in te schrijven. Het lijkt nu nog heel ver weg. Maar heus, voor je weet is het zover!