dinsdag 16 oktober 2018

Plaatsen vrij voor de workshops

Eigenlijk gaat er geen workshop voorbij, of mensen melden zich, soms op het laatste moment, af. Tja, men kan daarvoor zo zijn/haar redenen hebben. Van tien mensen is er allicht één ziek, of wat dan ook. Maar als men dan bedacht had om met z´n tweeën of drieën te komen, vallen er door één zieke soms ineens twee of drie plaatsen open.

Ik heb erover nagedacht, hoe ik hier het beste mee om kan gaan. Enerzijds kost het me het nodige werk, anderzijds maak ik graag mensen blij, die best graag een opengevallen plaatsje willen innemen.

Ik heb nu bedacht om bovenaan het bericht rechts naast deze tekst eventuele beschikbaar gekomen plaatsjes vetgedrukt te vermelden. Zo kan iedereen in één oogopslag zien, of en wanneer er plaatsen beschikbaar komen.

In afwachting of dit handig gaat werken, ga ik het zo eens proberen.

Moet me nog van het hart, dat ik het natuurlijk het allerfijnst vindt, als je gewoon komt, als je hebt ingeschreven (overmacht daargelaten). Ik wil niet van tevoren het inschrijfgeld laten overmaken, ook al zou dat misschien kunnen fungeren als stok achter de deur om toch maar naar de workshop te komen. Nogmaals: overmacht daargelaten! Maar even ter informatie: voor de workshop van a.s. donderdag heb ik al vier afmeldingen gehad en dat is best vervelend.