donderdag 10 december 2020

Advertorial

Spelregels
Vooraf even de ´spelregels´ voor wie hier nog maar kort meeleest en zich afvraagt: ¨Een advertorial op deze blog? Hoezo?¨
Aan de linkerkant van m´n blog (en soms bovenaan) draaien banners van adverteerders. Dit zijn speciaal geselecteerde adverteerders, die producten of diensten aanbieden, die passen binnen ¨Eenvoudig Leven¨. Niet zelden ken ik de mensen en/of hun producten of diensten persoonlijk en kan ik uit eigen ervaring ze van harte aanbevelen.
Voor nieuwe adverteerders schrijf ik altijd een advertorial, om ze goed onder de aandacht te brengen. Terugkerende adverteerders vragen soms ook, of ik een advertorial wil schrijven. Bijvoorbeeld om aandacht te vragen voor een nieuw product, een actie, of iets dergelijks.
Omdat niemand zit te wachten op verborgen reclame, geef ik zo´n bericht altijd de titel ´Advertorial´ mee. U kunt dan zelf beslissen, of u verder wilt lezen, of de reclame aan u voorbij laat gaan. Elke maand verschijnt er maximaal één advertorial.

(Wellicht ten overvloede: als ik buiten deze advertorials op mijn blog weleens een link plaats naar een winkel, evenement, of wat dan ook, dan zijn dat altijd onbetaalde links en heeft het niets met reclame te maken.) 

In deze laatste maand van 2020 vragen wij nog graag je aandacht voor 

- Stichting Stéphanos 

- Bellebien

Stéphanos

Net als in april van dit jaar wil ik graag iets vertellen over Stichting Stéphanos. Stichting Stéphanos werkt in Malawi en in Zambia. Daar geeft de stichting hulp en (Bijbels) onderwijs aan kinderen.

Dit jaar is die hulp méér dan hard nodig! Net als alle landen ter wereld, wordt ook Malawi hard getroffen door corona. Als je bedenkt, dat Malawi één van de armste landen ter wereld is, dan kun je je wel voorstellen, dat deze ramp grote gevolgen heeft. 

Er wordt van alles bedacht om via Stéphanos extra hulp te bieden. In april was er een campagne om zoveel mogelijk noodpakketten te kunnen uitreiken. Ook op dit blog vroeg Stéphanos om hulp. Er is toen boven verwachting op gereageerd. Daar wil de stichting u hartelijk voor bedanken. Nu vraagt Stéphanos de aandacht voor

Joseph!

Kijk, dit is hem:


Joseph is een jongen van 6 jaar. Hij woont met zijn moeder en zijn drie zusjes in een huisje met twee kamers in het kleine dorpje Luwesi. 


Hij gaat elke dag naar de kleuterschool, die in samenwerking met stichting Stéphanos gebouwd is.

De moeder van Joseph is gescheiden en moet in haar eentje vijf monden zien te voeden. Dat is haar grote zorg. Ze heeft geen baan, maar wel een tuin. Op de tuin verbouwt ze groenten. Als er voldoende opbrengst is, verkoop moeder een deel, om zo aan geld te komen. Helaas bracht de tuin dit jaar niet zoveel op. Op de plaats waar haar tuin is, was er dit jaar te weinig regen en de maïs verdorde.

Joseph heeft niet de zorgen, die zijn moeder heeft. Hij leeft zijn kinderleventje en droomt ervan om later dokter te worden.

Zover is het nog niet ... Door corona konden de kinderen dit jaar lange tijd niet naar school en zijn ze achterop geraakt. Waarschijnlijk zal Joseph, net als veel andere kinderen, dit schooljaar moeten overdoen.

Wil je helpen om Josephs droom waar te maken? Al voor 70 cent per dag kunnen kinderen zoals Joseph elke dag naar school. Daar leren ze lezen, schrijven, rekenen en krijgen ze ook Bijbels onderwijs. Stichting Stéphanos ondersteunt de gezinnen, waar de schoolkinderen in opgroeien, met voedsel, kleding en medische zorg. Wil je helpen, om die ondersteuning te kunnen blijven geven? Dat zou geweldig zijn!

Via deze link kun je eenmalig iets doneren.

Of scan de QR code.


Wil je structureel hulp bieden? Dan kun je een kind zoals Joseph sponsoren. Het kost nog geen 70 cent per dag. Voor ons een klein bedrag. Voor de kinderen in Malawi het verschil tussen wel of niet naar school kunnen! Daarnaast profiteert de familie en de dorpsgenoten van de schoolkinderen mee. 

Via deze link kun je een kind sponsoren.

Van harte aanbevolen.

Bellebien

Traditiegetrouw staat Bellebien hier in de decembermaand weer ´in the picture´. Met, natuurlijk, de prachtige collectie tafelkleden!

Bellebien is dé tafelkleden-specialist. Zeker als het gaat om LANGE en RONDE tafelkleden. Er is geen enkele andere winkel te vinden, waar je zoveel keus hebt en waar uit voorraad geleverd kan worden.

In deze corona-tijd is er extra veel vraag naar lange tafelkleden. Niet omdat we met zulke grote gezelschappen kunnen tafelen, helaas. Maar wel, omdat er lange tafels nodig zijn, om op de veilige anderhalve meter afstand te kunnen zitten. 

Klassieke damasten tafelkleden met ingeweven Franse lelie zijn bij Bellebien voorradig tot maar liefst 4.40 meter! En is zo´n kleed niet direct jouw smaak? Dan zijn er ook allerlei andere soorten en die zijn leverbaar tot 400 of tot 360 centimeter.


Dat wordt nog moeilijk kiezen :-). Ga er maar eens voor zitten: klik hier voor lange tafelkleden

Heb je een ronde tafel? Dan ben je er vast al achter gekomen, dat een mooi rond tafelkleed in de juiste maat niet gemakkelijk te vinden is. De collectie van Bellebien biedt vast uitkomst. Of het nu gaat om een klein, of juist een groot rond kleed. Keuze genoeg!

Wil je voor kerst iets speciaals? Ook dat is nog mogelijk, want Bellebien levert veelal direct uit voorraad. Houd er wel rekening mee, dat pakjes in deze tijd er soms langer over doen, om bij de klant te komen.

Kerstkleden in allerlei soorten en maten vind je HIER. En kom je er niet helemaal uit? Bel dan even met Lisette van Bellebien. Zij adviseert je graag!

Ook als het trouwens gaat om bijpassende servetten. Dat is helemaal de trend. Niet alleen maak je met mooie servetten je tafel helemaal áf, je bent ook nog eens een stuk duurzamer bezig, dan met wegwerp-exemplaren.

Even nog iets praktisch: Bij Bellebien kun je ook terecht voor handige tafelbeschermers. Hiermee bescherm je je tafel tegen vochtkringen, maar je kleed ligt meteen ook net wat mooier. Zo´n tafelbeschermer is een dun rubber matje. Je legt het met de antislip-kant op je tafel. De gladde kant ligt dan naar boven. Daaroverheen leg je je kleed. De beschermers zijn er in lengtes van 50 centimeter. Heb je een tafel van twee meter, dan bestel je er dus vier, om je hele tafel te bedekken. Je vindt ze hier.


Veel winkelplezier gewenst en hopelijk zit je straks gezond en wel aan een mooi gedekte (kerst)tafel!