donderdag 4 november 2021

Advertorial

Spelregels
Vooraf even de ´spelregels´ voor wie hier nog maar kort meeleest en zich afvraagt: ¨Een advertorial op deze blog? Hoezo?¨
Aan de linkerkant van m´n blog (en soms bovenaan) draaien banners van adverteerders. Dit zijn speciaal geselecteerde adverteerders, die producten of diensten aanbieden, die passen binnen ¨Eenvoudig Leven¨. Niet zelden ken ik de mensen en/of hun producten of diensten persoonlijk en kan ik uit eigen ervaring ze van harte aanbevelen.
Voor nieuwe adverteerders schrijf ik altijd een advertorial, om ze goed onder de aandacht te brengen. Terugkerende adverteerders vragen soms ook, of ik een advertorial wil schrijven. Bijvoorbeeld om aandacht te vragen voor een nieuw product, een actie, of iets dergelijks.
Omdat niemand zit te wachten op verborgen reclame, geef ik zo´n bericht altijd de titel ´Advertorial´ mee. U kunt dan zelf beslissen, of u verder wilt lezen, of de reclame aan u voorbij laat gaan. Elke maand verschijnt er maximaal één advertorial.

(Wellicht ten overvloede: als ik buiten deze advertorials op mijn blog weleens een link plaats naar een winkel, evenement, of wat dan ook, dan zijn dat altijd onbetaalde links en heeft het niets met reclame te maken.)

Het is best even een tijdje geleden, dat ik een advertorial schreef. Maar deze maand wil ik dan toch twee adverteerders in het zonnetje zetten. De ene is een oude, vertrouwde adverteerder: KeesKaart voor een enorme keuze aan voordelige (kerst)kaarten. De andere is een nieuwkomer: Laura´s Maison, met allerlei leuke, betaalbare woonaccessoires. Lees maar mee:

1. KeesKaart

Keeskaart.nl is een webshop waar je voordelig allerlei soorten kaarten kunt shoppen. Keeskaart heeft ook een groot assortiment kerstkaarten en daarvoor is het nu het perfecte moment om die aan te schaffen. Je bent nu nog heerlijk op tijd, zodat de kaarten heel snel geleverd kunnen worden. Je bestelling wordt per postnl verzonden en normaal gesproken heb je hem de volgende dag al in huis. GRATIS!

Jazeker: je leest het goed! De verzending is dus snel en gratis

Post versturen is zo langzamerhand een dure hobby geworden. Maar dat is vooral te wijten aan de kosten van de postzegels. Bij Keeskaart zijn de kaarten prettig geprijsd. Zo zijn er allerlei verschillende kerst-postkaarten (zonder envelop), die slechts 1,95 per 10 stuks kosten. 


Verstuur je liever kerstkaarten met een envelop, dan is er ook keuze uit heel veel verschillende afbeeldingen en teksten en betaal je slechts 2,25 voor een pakje van 10 stuks! Het zijn dubbele kaarten, zodat je alle ruimte hebt om er iets in te schrijven.


En ja, het versturen van post mag dan serieus iets kosten, het is nog altijd een populaire manier om iemand zomaar te verrassen, of te feliciteren, of een hart onder de riem te steken, of wat dan ook. Ik ben tenminste altijd blij, als er ´leuke´ post is, naast de bekende rekeningen, blauwe brieven en ongevraagde reclame. Dus als je kerstkaarten uitkiest, is het handig om meteen wat kaarten uit te zoeken voor andere gelegenheden. Je kunt ze maar op voorraad hebben. Het minimum bestelbedrag bij KeesKaart is 14,40. Maar daar zit je zó aan, hoor, als je ziet wat voor leuke kaarten er zijn. Hier zomaar nog even wat ideetjes van kaarten voor allerlei gelegenheden en allemaal slechts 36 cent per stuk!

Je ziet het: allerlei stijlen, allerlei teksten, diverse formaten, je kunt heerlijk kaarten shoppen bij Kees! Aanbevolen!

2. Laura´s Maison

Een nieuwe adverteerder op ons blog is Laura´s Maison. Laura is een jonge meid in de leeftijd van onze dochters. Ze deed de opleiding Bloem, Groen & Styling en ging juist die styling steeds leuker vinden. En hoe gaat zoiets? Van het één kwam het ander en Laura begon haar eigen webshop met leuke woonaccessoires.

Je vindt in haar winkeltje veel wit, aardetinten en rotan. Laura beschrijft haar stijl als een combi van Bohemian en Scandinavisch. Het zijn stuk voor stuk items waar je blij van kunt worden. Als ik de collectie moet typeren, dan zou ik woorden gebruiken als: bescheiden, tijdloos, eenvoudig, rustig, verveelt niet snel. En wat me ook opviel: netjes geprijsd! 

Nu de dagen koud, kort en grijs zijn geworden, is het extra leuk om het in huis gezellig te maken. Kijk maar eens bij Laura in haar shop voor iets voor jezelf of voor iets om kado te doen.Zoek je iets speciaals, iets in grotere aantallen, heb je ergens een vraag over? Neem dan gerust even contact op met Laura

En wil je geïnspireerd blijven door deze jonge ondernemer? Wordt dan volger van haar insta-pagina. Daar vind je steeds alle nieuwe aanwinsten!