maandag 26 oktober 2015

De prijsuitreiking!

En toen werd het vrijdag. De dag ná de bruiloft. En de feestelijkheden waren nóg niet op! Om 12.00 uur zou de prijsuitreiking zijn van de Wie-gun-jij-een-keuken-actie!

Ik trok dus weer mijn mooie jurkje en nette schoenen aan. En zorgde ervoor dat de boel aan kant was. Tijd om koek te bakken, gunde ik me niet. Dus sjeesde ik even naar de winkel voor lekkere koeken. Nauwelijks was alles klaar, of het bezoek arriveerde.

Namens Keukenspecialist.nl kwamen twee dames. Eén kende ik al, want zij was de week ervòòr al kennis komen maken en naar mijn keuken komen kijken. Er kwam ook nog gezellig de moeder van één van de dames mee. Verder was de meneer van Keukenstudio de Singel aanwezig. De keuken wordt door hem ontworpen en geplaatst. Van ons gezin was het grootste deel aanwezig, want op Hans na, had iedereen een vrije dag. Bovendien kwam mijn schoonmoeder de feestvreugde nog vergroten. Wat een heerlijk opgewonden geroezemoes was dat tijdens het koffie leuten!

Maar na de koffie was het dan zover. We maakten buiten, bij de voordeur, een opstelling en daar werd dan heus en echt en officieel ´de cheque´ voor m´n nieuwe keuken overhandigd. Ik kan het gewoon nog steeds niet geloven, hoor! Een nieuwe keuken! Zomaar gewonnen! Dat is toch ongelofelijk?
Voor Trijnie was er de kadocheque t.w.v. 450,00 euro en die heeft Maaike namens Trijnie in ontvangst genomen. Trijnie kan daarmee iets uitzoeken bij een winkel die aangesloten is bij De Keukenspecialist, maar ze mag de cheque ook verzilveren aan badkameraccessoires of aan een kookworkshop bij Atag. Helemaal leuk dus!

Er wordt flink vaart gemaakt met de keuken. Toen we terug naar binnen liepen, was de meneer van de keukenwinkel al hard aan het meten. Hij gaat binnen het budget van de prijs een keuken ontwerpen. Het is allemaal nog steeds een verrassing. Morgenavond komt hij weer hier thuis en de volgende afspraak is dan in de keukenstudio. Wordt vervolgd...