dinsdag 22 mei 2018

Advertorial

Spelregels
Vooraf even de ´spelregels´ voor wie hier nog maar kort meeleest en zich afvraagt: ¨Een advertorial op deze blog? Hoezo?¨
Aan de linkerkant van m´n blog (en soms bovenaan) draaien banners van adverteerders. Dit zijn speciaal geselecteerde adverteerders, die producten of diensten aanbieden, die passen binnen ¨Eenvoudig Leven¨. Niet zelden ken ik de mensen en/of hun producten of diensten persoonlijk en kan ik uit eigen ervaring ze van harte aanbevelen.
Voor nieuwe adverteerders schrijf ik altijd een advertorial, om ze goed onder de aandacht te brengen. Terugkerende adverteerders vragen soms ook, of ik een advertorial wil schrijven. Bijvoorbeeld om aandacht te vragen voor een nieuw product, een actie, of iets dergelijks.
Omdat niemand zit te wachten op verborgen reclame, geef ik zo´n bericht altijd de titel ´Advertorial´ mee. U kunt dan zelf beslissen, of u verder wilt lezen, of de reclame aan u voorbij laat gaan. Elke maand verschijnt er maximaal één advertorial.

Deze maand zijn er 2 adverteerders in deze advertorial:
1) Bellebien
2) Cuisine d´Oc

1. Bellebien
We begroeten deze oude bekende met plezier: Bellebien. Voor veel mensen is Bellebien een vertrouwd adres voor het allermooiste linnengoed wat je bedenken kunt. Op dit moment loopt er een gratis verzending actie, welke duurt tot 28 mei 12.00 uur. Altijd leuk meegenomen, als de verzendkosten niet berekend worden!

Bij Bellebien kun je terecht voor prachtig linnengoed van een ouderwets degelijke kwaliteit. Goed voor jarenlang plezierig gebruik. Zo heb ik zelf al zes jaar lang een ontbijtlaken in gebruik, waar ik altijd nog vrolijk van word. Ook de dekbedhoezen van de meisjes heb ik al minstens zo lang in gebruik! Hoe fijn is dat, om  jaar in, jaar uit, van linnengoed in tijdloze dessins te kunnen genieten.

Nu het zomer is en we weer vaker buiten zijn, is de grote collectie Franse tafelkleden met coating een hit. De kleden hebben een coating, zonder dat ze er plastic-achtig uit zien, maar wel met de voordelen ervan: gemakkelijk afneembaar en bijzonder geschikt voor op de tuintafel.

Bellebien is bekend om de Franse tafelkleden met de typisch Franse dessins, zoals olijven, citroentjes en lavendel. Je waant je zo in Frankrijk!


Maar voor niet iedereen hoeft het zo uitbundig. Daarom is de collectie dit jaar uitgebreid met wat rustiger dessins, zoals bijvoorbeeld de Ramatuelle allover, die verkrijgbaar is in groen (vert, op z´n Frans) en taupe:en het dessin Bastide, verkrijgbaar in marine, lavendelblauw en donkerrood:


Zoals je op de foto´s ziet, is de Ramatuelle Allover niet alleen mét, maar ook zónder coating leverbaar en dan is het ineens een tafelkleed wat zich prachtig laat combineren met een roomwit servies, zoals het klassieke Wedgewood Edme.

Grote kans, dat je inmiddels al helemaal in de zomerse sferen zit :-). Maar toch wil ik je ook nog even op twee andere fijne zomerartikelen attenderen:

de hamamdoeken, ook in strandlakenformaat
de wafeldekens, ´s zomers zoveel fijner dan een zweterig dekbed!

Nu stop ik, hoor. Ga gewoon gezellig rondneuzen in Lisette´s mooie webwinkel en maak (op tijd) gebruik van de geen verzending actie!

2. Cuisine d´Oc
Ook Cuisine d´Oc is een oude bekende op deze blog. Voor wie Cuisine d´Oc nog niet kent: bij Cuisine d´Oc kun je terecht, als je aan een nieuwe keuken toe bent.

Misschien begin je al te kreunen: een nieuwe keuken? Ja, eigenlijk ben ik daar hard aan toe. Maar ja...zo duur. En zo´n gedoe...

Kijk, Cuisine d´Oc biedt een oplossing voor beide problemen: niet duur en ook al geen gedoe. Hoe? Door niet direct te kiezen voor nieuw, maar voor renovatie!

Bij renovatie blijft een groot deel van je keuken in tact, maar kies je voor bijvoorbeeld nieuwe frontjes, een nieuwe kleur, nieuwe handgrepen, nieuwe apparatuur, of een combinatie hiervan. Op deze manier vernieuw je alleen wat nodig is, zodat je een stuk voordeliger uit bent en bovendien is zo´n renovatie zó gepiept!

Wat je je daarbij moet voorstellen? Nou, dit bijvoorbeeld:Dat is toch ongelofelijk? Als je nog meer van dit soort aansprekende voorbeelden wilt zien, kijk dan eens op de facebookpagina van Cuisine d´Oc.

Cuisine d´Oc is vooral bekend vanwege deze renovaties. Maar je kunt bij hen ook terecht voor een compleet nieuwe keuken! Bijvoorbeeld als je een totaal andere opstelling wilt. Het leuke is, dat de mensen van Cuisine d´Oc door de renovatieklussen bijna altijd voor uitdagingen staan, die vragen om een creatieve oplossing. Die creativiteit wordt ook ingezet als het gaat om het plaatsen van nieuwe keukens. Ze kijken goed met je mee en komen met praktische invallen. Wat te denken van mooie deurtjes, waarachter de helemaal niet interessante wasmachine en droger zijn verwerkt? Prachtig, toch?!


Nog twee plaatjes van compleet nieuwe keukens:Zo. Inspiratie genoeg, denk ik. En anders kijk je fijn verder op de website. Neem vooral ook vrijblijvend contact op, om je wensen te bespreken en je te laten informeren over de mogelijkheden! De mensen van Cuisine d´Oc hebben al 20 jaar ervaring en het is hun passie om met creatieve en mooie oplossingen voor je keuken-probleem te komen.