donderdag 27 juni 2019

Wat een marathon...

Wát een marathon is het: ons huis verkoopklaar maken.

Maar het gaat lukken, hoor. Als morgenmiddag de makelaar komt taxeren en de fotograaf foto´s gaat maken, is het goed. Goed genoeg dan toch. Klaar wil ik niet zeggen, want klaar is het nooit.

Behalve de verhuizing liep hier nu werkelijk van alles door elkaar heen. Ik ben met Henk naar z´n nieuwe school geweest, waar de zogenaamde ´warme overdracht´ was. Ik ben met Leendert naar Breda geweest om z´n trouwpak af te laten passen en een overhemd, das en schoenen erbij te kopen. Ik ben samen met Willem naar de kerk geweest, waar onze dominee een SGP-tijdrede hield. Ik ben met Maria naar de diëtist in het Sophia Kinderziekenhuis geweest. Elke dag waren er pakjes. Elke dag was er was. Elke dag moest er eten op tafel komen. Er moest een tekst voor een artikel nagekeken worden. Er moest van alles besteld worden voor de webshop. Ik reed naar de molen om bakspullen op te halen. En daar tussendoor moest het overzicht vanwege de taxatie strak in de gaten gehouden worden.

Wat ben ik blij met de vele handen hier!










Morgen nog één zo´n rare dag. En dan hoop ik, dat het zaterdag gewóón zaterdag wordt. Met ´s morgens een bakkie koffie. Deze keer niet bij schoonmama, maar schoonmama komt hierheen. En dan ´s avonds géén patat, maar bbq-en bij Dirk nog vanwege zijn verjaardag. Ik kijk er echt naar uit, dat het weer gewóón zal zijn!