woensdag 23 oktober 2019

Advertorial

Spelregels
Vooraf even de ´spelregels´ voor wie hier nog maar kort meeleest en zich afvraagt: ¨Een advertorial op deze blog? Hoezo?¨
Aan de linkerkant van m´n blog (en soms bovenaan) draaien banners van adverteerders. Dit zijn speciaal geselecteerde adverteerders, die producten of diensten aanbieden, die passen binnen ¨Eenvoudig Leven¨. Niet zelden ken ik de mensen en/of hun producten of diensten persoonlijk en kan ik uit eigen ervaring ze van harte aanbevelen.
Voor nieuwe adverteerders schrijf ik altijd een advertorial, om ze goed onder de aandacht te brengen. Terugkerende adverteerders vragen soms ook, of ik een advertorial wil schrijven. Bijvoorbeeld om aandacht te vragen voor een nieuw product, een actie, of iets dergelijks.
Omdat niemand zit te wachten op verborgen reclame, geef ik zo´n bericht altijd de titel ´Advertorial´ mee. U kunt dan zelf beslissen, of u verder wilt lezen, of de reclame aan u voorbij laat gaan. Elke maand verschijnt er maximaal één advertorial.

Deze maand is er één adverteerder, die in de advertorial in het zonnetje komt te staan. En dat is:

KEESKAART
Het is niet moeilijk om te bedenken wat Kees van Keeskaart.nl verkoopt: kaarten natuurlijk :-). Heeeeeel veeeeeel kaarten! Kees heeft kaarten te kust en te keur. Er is voor iedereen wel iets leuks te vinden.

Kaarten sturen kan natuurlijk bij elke gelegenheid. En voor al die gelegenheden kun je een toepasselijk kaartje uitkiezen. Denk bijvoorbeeld aan:
-verjaardagen
-ziekte
-zorgen
-overlijden
-verhuizen
-jubileum
-(klein)kind op komst
-of gewoon ´zomaar´

Wat is het altijd leuk om een kaartje te krijgen! Maar het is minstens even leuk om een kaartje op te sturen! En dan is het wèl zo gemakkelijk, als je daarbij de keuze hebt uit een flink voorraadje kaartjes. 

Bij Keeskaart.nl kun je heel voordelig je voorraadje aanvullen. Een dubbele kaart met envelop kost maar 33 cent! Het minimum bestelbedrag is 9,90. Dat zijn dus 30 kaarten van 33 cent. De verzending is gratis!
Ga lekker op je gemakje 30 kaarten uitzoeken en ze liggen binnen 2 dagen al bij je op de mat. 

Kerstkaarten
Het is een goed idee om nu alvast kerstkaarten uit te zoeken. Je kunt ze maar alvast in huis hebben, nietwaar? Kees heeft een ruime keuze in postkerstkaarten voor slechts 17 cent per stuk.


Gezegende Kerstdagen en een Voorspoedig Nieuwjaar

Maar ook zijn er dubbele kerstkaarten in setjes van 10 stuks voor 2 euro. 

Goede Kerstdagen en een Voorspoedig Nieuwjaar

Let op: in het nieuwe jaar blijven de kaarten van Kees precies even voordelig als nu. Alleen wordt het minimumbestelbedrag dan een klein beetje verhoogd, namelijk naar 13,20 (= 40 kaarten van 33 cent).