woensdag 1 september 2010

Advertorial

Voor de mensen die hier nog niet zo lang meelezen:

Sinds juni 2009 is het mogelijk om op dit blog te adverteren door middel van een banner. Het is de laatste tijd een beetje stil geweest aan de bannerkant, maar de komende tijd zullen zich daar weer enkele (nieuwe) bedrijven presenteren.

Er zijn mensen die er moeite mee hebben, dat er op mijn blog wordt geadverteerd. Anderen vinden het juist fijn om gewezen te worden op bedrijven die producten of diensten aanbieden die passen bij "Eenvoudig Leven". Voor de eerste groep is er de mogelijkheid om advertenties uit te schakelen. Als je niet precies weet hoe dat moet, vraag dan even een expert in je omgeving om het voor je op je computer in te stellen. Ik schrijf over nieuwe adverteerders altijd een advertorial. De titel van het bericht is dan "Advertorial", zodat je meteen kunt besluiten niet verder te lezen.
Voor de andere groep: ik probeer de adverteerders op mijn blog zó uit te kiezen, dat een groot deel van de lezers er iets aan kan hebben. Advertenties voor bijvoorbeeld vliegvakanties of geld lenen zal je nooit tegenkomen.

Vandaag begroeten we onze nieuwe adverteerder . PomPom is een kledingmerk met prachtige kinderkleding. Onze meisjes hebben PomPom kleding gedragen op de bruiloft van Wim en Geertje. Naast de prachtige kleding sprak mij toen vooral de persoonlijke benadering van Jolanda (van Jo & Zo) mij erg aan. Ze gaf goede adviezen en keek daarbij niet naar: hoe kan ik het meest verkopen, maar naar: hoe kan ik die meisjes mooi aankleden (binnen het budget). Zo adviseerde ze bijvoorbeeld 'hardop' om een grotere maat te nemen, zodat de meisjes langer plezier zouden hebben van hun aankopen. Ook gaf ze tips waar ik voordelig maillots in de juiste kleur kon kopen en bij welke winkel ik moest zijn voor bijpassende laarzen. Ik kan Jolanda van harte aanbevelen. Als je op zoek bent naar iets moois (voor een speciale gelegenheid) neem dan eens een kijkje in haar pas nieuwe webwinkel!