donderdag 26 juli 2018

Alle info op een rijtje én GRATIS tickets voor de fair!

Vanmiddag was ik bij de molen om mijn gewone, wekelijkse bestelling op te halen. De molenaar had inmiddels ook de bestelling klaarstaan voor de fair van volgende week. Hij zei, dat ik maar even naar boven moest komen, want dan kon ik zien hoeveel het uiteindelijk geworden was. Daar was ik inderdaad heel benieuwd naar. Het is helemaal nieuw voor ons, zo´n grote fair. En je komt dan steeds voor uitdagingen te staan. Eén zo´n uitdaging is: hoe krijgen we alles naar Barneveld. We mogen gelukkig gebruik maken van een grote sprinter en verder hebben we de beschikking over een aanhangwagen. Zou alles er in passen? Nieuwsgierig klommen Maria en ik de trappetjes op naar de tweede verdieping. En, WOW, daar stond alles werkelijk keurig verzorgd op containerwagens klaar. Super handig in allemaal dezelfde soort dozen verpakt. Op elke doos stond geschreven wat er in zat. Het kan echt niet beter. En...het volume is weliswaar imponerend, maar het viel me toch mee. Acht containers. Dat moet gaan lukken!


Voor wie het verhaal over die fair niet helemaal heeft gevolgd, laat ik hieronder alle belangrijke informatie volgen. Maar eerst het volgende:

We mogen 4 tickets weggeven voor de Terdege Zomerfair! Daarvoor heb ik het volgende bedacht:

Twee dagen lang (tot zaterdagavond 22.00 uur) zet ik de mogelijkheid tot reageren op deze blog open. Als je in aanmerking wil komen voor een GRATIS TICKET, schrijf dan het volgende op het reactieformulier:

1) Je voornaam
2) Je woonplaats óf de eerste letter van je woonplaats
3) waarom je graag een gratis ticket wil ontvangen

Voorbeeld:
1) Bertine
2) Amsterdam (of: A.)
3) ik vind het leuk om daar met mijn beste vriendin heen te gaan

Makkelijk toch?

Uit alle reacties kiezen we er (random) vier uit, die een gratis ticket ontvangen. Je kunt dus reageren tot zaterdagavond 22.00 uur. Daarna zet ik de mogelijkheid om op deze blog te reageren weer uit. Overigens kan het even duren, voordat je reactie zichtbaar is, want ik heb modereren aanstaan. Dit om onzin-reacties en trollen geen kans te geven.

Op maandagochtend maak ik de winnaars bekend en die krijgen hun gratis ticket in hun mailbox.

Nu dan alle info:

De Terdege Zomerfair:

Wanneer: van 1 tot en met 4 augustus. Elke dag van 10.00 tot 21.00 uur. Zaterdag tot 17.00 uur.
Waar: Landgoed De Schaffelaar te Barneveld
Voor wie: Voor jong en oud! Man, vrouw, kind. Voor IEDEREEN.
Wat is er te doen: Er is van alles te zien en te beleven. Kraampjes, een kinderboerderij, een huttendorp, een brocantemarkt, een homemade-markt, de muziektent, workshops, lezingen en nog veel meer. Je leest het allemaal op: https://www.terdegezomerfair.nl/
Wat doet Eenvoudig Leven daar: Al enkele jaren verzorg ik de kookrubriek van het blad Terdege. Op de fair kun je veel columnisten ontmoeten en verschillende columnisten verzorgen ook een activiteit. Ik zal twee keer per dag een mini-workshop ¨Bak je eigen brood¨ verzorgen en 1 of 2 keer per dag een workshop ´Limonade maken´. Het keukenprogramma vind je hier. Het podiumprogramma vind je hier
Verder presenteren we ook onze webshop eenvoudiglevenshop.nl in de barn.
Waar kun je me vinden: Het brood bakken vindt plaats in de keuken in de barn. Het limonade maken op het podium in de barn. Onze kraam staat óók in de barn. 
Goed om te weten: de workshops zijn gewoon gratis toegankelijk voor iedereen. Je hoeft je niet aan te melden. In onze kraam hebben we maar een (klein) deel van assortiment bij ons, nl:

1) Heel veel soorten bakmixen, waarvoor geldt: zoek maar uit. Vier stuks voor 10 euro.
2) Meer dan 20 soorten kruiden(mixen) zonder e-nummers. Zoek maar uit. Drie voor 5 euro.
3) Basispakketten voor brood bakken, voor wie na de workshop zó enthousiast is,
dat hij/zij direct thuis aan de slag gaat :-).
Het pakket bevat: 2 keer 1250 gram meel, 1 keer 1250 gram bloem,
500 gram sesamzaad, 500 gram zadenmix,
500 gram bakkerszout, pakje van 125 gr. gedroogde gist,
een foto-handleiding
Alles in een tas voor slechts 13,50
4) enkele randproducten, zoals boodschappennetjes van bio-katoen,
nootmuskaatraspen, neteldoeken enzovoorts
5) de hele dag door is er bij ons iets te proeven of te zien
6) voor elke klant is er een kleine attentie

We hebben het plan om deze fair-dagen met ons zessen aanwezig te zijn: Maaike, Maria, Jan, Henk, Willem en ik. We maken er een soort vakantie van en logeren die dagen in een trekkershut in Putten. We hebben er allemaal reuze veel zin in. We kijken er naar uit om vele mensen te ontmoeten!

Heb je er zin in gekregen? Vul dan het reactieformulier in en wie weet is er voor jou een GRATIS ticket!