maandag 30 juli 2018

De winnaars van de tickets voor de Terdege Zomerfair!

Goedemorgen allemaal,

Er waren lekker veel reacties van mensen, die graag een ticket voor de zomerfair wilden! Uit alle reacties zijn er random vier gekozen. Deze mensen kunnen mailen naar: info@eenvoudiglevenshop.nl en krijgen hun ticket in hun mailbox. hjkhj

Antje uit V, die schreef: Trouwe lezer van je blog, en zou je graag eens ontmoeten.

Maria uit Driebergen, die schreef: Zou het leuk vinden om naar de fair te gaan om jullie te ontmoeten en ben benieuwd hoe het er nu uitziet en er verandert is tov de vorige jaren. ( Door de nieuwe naam)
Janina uit Enschede, die schreef: Ik ben wel even toe aan iets positiefs, 14 aug start ik met mijn behandelingen voor mijn ptss en dat wordt flink intensief dus kan wel wat positiefs Gebruiken :)
Maja uit Arnemuiden, die schreef: Eigenlijk gaan we elk jaar, als het lukt, een dagje vanuit Zeeland naar de beurs. Samen met mijn moeder en de kinderen. Het is ons leukste zomervakantie-uitje, waar we altijd naar uitkijken! Wat zou het leuk zijn, als de tickets gratis zijn!

Voor de mensen, die van plan zijn om te komen: tickets zijn online met korting verkrijgbaar. En behalve dat het eurootjes scheelt, hoeft u ook niet in de rij te staan bij de kassa!
Ik zag zaterdag op facebook en insta al foto´s van de Barn in aanbouw. Oh, wat ziet dat er gaaf uit!


Kijk, ze hangen alvast de slingers voor je op :-). 
En hier alvast een foto van de opslagplaats voor de bakmixen bij m´n kraam:

En dan ook nog eens boffen met het weer, zoals het er nu naar uitziet! In elk geval géén 37 graden, zoals vorige week. Die pak-em-beet 27 graden van deze week, voelt daarbij vergeleken een stuk aangenamer!
We hebben er hoe dan ook reuze veel zin in en hopen heel veel lezers te mogen begroeten!