dinsdag 16 juli 2019

Advertorial

Spelregels
Vooraf even de ´spelregels´ voor wie hier nog maar kort meeleest en zich afvraagt: ¨Een advertorial op deze blog? Hoezo?¨
Aan de linkerkant van m´n blog (en soms bovenaan) draaien banners van adverteerders. Dit zijn speciaal geselecteerde adverteerders, die producten of diensten aanbieden, die passen binnen ¨Eenvoudig Leven¨. Niet zelden ken ik de mensen en/of hun producten of diensten persoonlijk en kan ik uit eigen ervaring ze van harte aanbevelen.
Voor nieuwe adverteerders schrijf ik altijd een advertorial, om ze goed onder de aandacht te brengen. Terugkerende adverteerders vragen soms ook, of ik een advertorial wil schrijven. Bijvoorbeeld om aandacht te vragen voor een nieuw product, een actie, of iets dergelijks.
Omdat niemand zit te wachten op verborgen reclame, geef ik zo´n bericht altijd de titel ´Advertorial´ mee. U kunt dan zelf beslissen, of u verder wilt lezen, of de reclame aan u voorbij laat gaan. Elke maand verschijnt er maximaal één advertorial.

Deze maand is er een nieuwe adverteerder, over wie ik graag wat vertel.Diskoffer
Onze nieuwe adverteerder, met de leuke naam DISKOFFER, is hét platform van christelijke vakantie-accommodaties in binnen- en buitenland. Op dit platform vind je zowel vraag, als aanbod. Misschien heb je (nog) geen vakantie geboekt voor deze zomer, of wil je in de herfst of met de Kerst er lekker even tussenuit? Dan kan Diskoffer precies zijn, waar je op zat te wachten! Hoe het in zijn werk gaat, ga ik je snel vertellen.

Hoe het begon
Oprichter Jan de Groot sprak regelmatig mensen, die best graag op vakantie wilden en hun vakantie (deels) wilden bekostigen door hun eigen woning in die periode te verhuren. Soms zetten mensen hun huis te huur via een advertentie in een krant. Maar als het niet lukte om hun huis verhuurd te krijgen, hadden ze een probleem: ze konden dan niet op vakantie. En het geld voor de advertentie waren zo bovendien ook nog kwijt.

Jan bedacht om zowel huurders als verhuurders bij elkaar te brengen op één overzichtelijk, online platform. Zo werd Diskoffer geboren: een website waar je je eigen (vakantie) huis op te huur aanbiedt. Maar tegelijk een website, waar je gemakkelijk en snel een fijn vakantieverblijf kunt húren.  Huren en verhuren zijn op Diskoffer twee aparte onderdelen. Het is dus géén website voor woningruil!

Keuze
Diskoffer is nog piepjong, maar voorziet duidelijk in een behoefte. Op dit moment is er al keuze uit meer dan 200 accommodaties. Dit gaat om woningen van particulieren, vakantiewoningen van particulieren en accommodaties op christelijke vakantieparken. Er is dus al een ruime keuze, in binnen- en buitenland, en het aanbod groeit gestaag.

Christelijk
Diskoffer richt zich nadrukkelijk op de christelijke doelgroep. Daarom wordt er per accommodatie duidelijk gecommuniceerd hoe het daar is wat betreft de zondagsrust. Zo bent u er zeker van, dat de zondagsrust wordt gehanteerd, als u dat wenst.

Hoe werkt het?
Dat Diskoffer zo succesvol is, is beslist te danken aan de eenvoudige werkwijze. Zowel voor een huurder, als voor een vérhuurder geldt: een kind kan de was doen.

Wil je een vakantiewoning huren? Zo simpel gaat dat: je geeft je voorkeuren aan voor wat betreft land, provincie, aantal personen, omgeving, gewenste periode enzovoorts. Daarna geeft Diskoffer de mogelijkheden, die er zijn. Je zoekt op je gemakje de woning van je interesse uit. Bij elke woning/accommodatie vind je lekker veel foto´s, zodat je een duidelijk beeld krijgt. In de kalender vind je alle huurmogelijkheden. Zit er iets bij, wat helemaal naar je zin is? Dan is het boeken een kwestie van enkele muisklikken. Na boeking betaal je 30% van de huursom. De rest betaal je 4 weken voordat de huurperiode ingaat. Boek je korter dan 4 weken van tevoren, dan betaal je het hele bedrag in één keer. Je betaalt aan Diskoffer. Zodra je betaling binnen is, brengt Diskoffer huurder en verhuurder met elkaar in contact, zodat je specifieke zaken rond de (ver)huur met elkaar kunt uitwisselen.
Als extraatje vind je op Diskoffer informatie over leuke uitstapjes, zodat je meteen kunt beginnen met de voorpret.

Wil je je woning/vakantiehuis verhuren? Ook dat gaat super simpel en ook nog eens helemaal gratis via Diskoffer! Je vult je gegevens in. Je maakt een advertentie op Diskoffer met alle woning-gegevens en zorgt voor minstens 8 duidelijke foto´s. Diskoffer zal de advertentie bekijken en na goedkeuring op de website plaatsen. Diskoffer ontzorgt volledig. Via Diskoffer wordt je woning breed onder de aandacht gebracht. Dat doet Diskoffer onder andere door te adverteren op internet, in kranten, en in (christelijke) bladen. De huurder betaalt aan Diskoffer. Diskoffer rekent 13% commissie. Je krijgt het verhuurbedrag minus de commissie op je rekening gestort en wordt in contact gebracht met de huurder. Wil je je (vakantie)woning, stacaravan, bed&breakfast, of andere accommodatie via Diskoffer verhuren? Klik dan hier: www.diskoffer.nl/word-verhuurder/

Blijf op de hoogte!
Wil je op de hoogte blijven van het steeds groeiende aanbod op Diskoffer? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief! Dat kan hier: www.diskoffer.nl/nieuwsbrief/