dinsdag 10 maart 2020

Advertorial

Spelregels
Vooraf even de ´spelregels´ voor wie hier nog maar kort meeleest en zich afvraagt: ¨Een advertorial op deze blog? Hoezo?¨
Aan de linkerkant van m´n blog (en soms bovenaan) draaien banners van adverteerders. Dit zijn speciaal geselecteerde adverteerders, die producten of diensten aanbieden, die passen binnen ¨Eenvoudig Leven¨. Niet zelden ken ik de mensen en/of hun producten of diensten persoonlijk en kan ik uit eigen ervaring ze van harte aanbevelen.
Voor nieuwe adverteerders schrijf ik altijd een advertorial, om ze goed onder de aandacht te brengen. Terugkerende adverteerders vragen soms ook, of ik een advertorial wil schrijven. Bijvoorbeeld om aandacht te vragen voor een nieuw product, een actie, of iets dergelijks.
Omdat niemand zit te wachten op verborgen reclame, geef ik zo´n bericht altijd de titel ´Advertorial´ mee. U kunt dan zelf beslissen, of u verder wilt lezen, of de reclame aan u voorbij laat gaan. Elke maand verschijnt er maximaal één advertorial.

(Wellicht ten overvloede: als ik buiten deze advertorials op mijn blog weleens een link plaats naar een winkel, evenement, of wat dan ook, dan is dat altijd een onbetaalde link en heeft het niets met reclame te maken.)

Deze maand is er één adverteerder in de advertorial: Binnenkant!


Binnenkant
Jacquelien Koopman van Binnenkant heeft een roerige tijd achter de rug. Eerst verhuisde ze van een ruime jaren-30 woning naar een klein en knus appartement. En dat was zelfs voor deze vakbekwame opruimcoach een flinke uitdaging! Maar nog maar nauwelijks verhuisd, kwam daar een nog grotere en ook andersoortige uitdaging bij: er werd borstkanker bij haar geconstateerd. Deze ziekte zette haar hele leven op z´n kop. Maar gelukkig is het behandeltraject nu helemaal achter de rug en Jacquelien heeft er zin in om weer fijn aan de slag te gaan.

Binnenhuisarchitect en opruimcoach
Jacquelien is van alle markten thuis. Haar grote drijfveer is, wat je kunt noemen: FIJN WONEN. Dat is dan ook de titel van de blog, die ze schrijft. In haar werk kom je twee pijlers tegen: Jacquelien als binnenhuisarchitect en Jacquelien als opruimcoach. Of gewoon op z´n Nederlands: opruimhulp!

Thuisstudie
Haar jarenlange ervaring als opruimhulp heeft Jacquelien verwerkt in de door haar zelf ontwikkelde thuisstudie ¨Opgeruimd wonen¨. Met behulp van deze thuisstudie lukt het ook jou om je huis ruimte voor ruimte op te ruimen, praktisch in te delen en gezellig te maken. Als dat geen ´fijn wonen´ is!



Hoe werkt het?
Met deze studie krijg je handvatten aangereikt om eens en voorgoed met de rommel in je huis af te rekenen. Systematisch komen alle ruimten aan de orde. Zo wordt de klus in overzichtelijke stukjes opgedeeld. Maar eerst en vooral fungeert de thuisstudie toch wel als motivator. De bekende stok achter de deur, die we allemaal weleens nodig hebben om een lastige klus aan te pakken én af te maken.

De thuisstudie ¨Opgeruimd wonen¨ is opgedeeld in 24 stappen. Die stappen doorloop je in je eigen tempo. De moeilijkheidsgraad loopt langzaam op. Na elke stap breng je per e-mail verslag uit aan Jacquelien. Je geeft dan ook aan waar je tegenaan loopt, wat je lastig vindt. Jacquelien geeft persoonlijk feedback.

Reactie van Jeanet,
die de hele cursus met succes doorliep:
¨We willen je heel erg hartelijk bedanken voor handgrepen van de lessen.
Hierdoor hebben we in anderhalf jaar het huis veranderd in een thuis 
zonder overtollige meuk.
Dankjewel voor je fijne manier van begeleiden.
Je sleepte ons er doorheen
en stap voor stap werd de verandering ingezet.
We hebben een fijn vooruitzicht
van een fotoshoot met het gezin op Terschelling
en de foto´s daarvan in de mooie, opgeknapte kamer.¨

Dit voorjaar heeft Binnenkant een geweldige aanbieding, voor iedereen, die ook de bezem wil halen door álle kasten en kamers! Om de lente te vieren kost de thuisstudie geen 240 euro, maar slecht 120 euro! Klik HIER om je aan te melden, een voorbeeldles te bekijken, of de inhoudsopgave te bestuderen.



Ben je nog niet aan deze zelfstudie toe? Dan is de kwartaalrondbrief wellicht een goed idee. Elk kwartaal krijg je GRATIS een fijne, inspirerende brief in je mailbox. Aanmelden voor de rondbrief doe je hier.

Van harte aanbevolen!