dinsdag 19 september 2017

Advertorial


Spelregels
Vooraf even de ´spelregels´ voor wie hier nog maar kort meeleest en zich afvraagt: ¨Een advertorial op deze blog? Hoezo?¨
Aan de linkerkant van m´n blog (en soms bovenaan) draaien banners van adverteerders. Dit zijn speciaal geselecteerde adverteerders, die producten of diensten aanbieden, die passen binnen ¨Eenvoudig Leven¨. Niet zelden ken ik de mensen en/of hun producten of diensten persoonlijk en kan ik uit eigen ervaring ze van harte aanbevelen.
Voor nieuwe adverteerders schrijf ik altijd een advertorial, om ze goed onder de aandacht te brengen. Terugkerende adverteerders vragen soms ook, of ik een advertorial wil schrijven. Bijvoorbeeld om aandacht te vragen voor een nieuw product, een actie, of iets dergelijks.
Omdat niemand zit te wachten op verborgen reclame, geef ik zo´n bericht altijd de titel ´Advertorial´ mee. U kunt dan zelf beslissen, of u verder wilt lezen, of de reclame aan u voorbij laat gaan. Elke maand verschijnt er maximaal één advertorial.


Het is (bijna) herfst. En nu er dit jaar in de septembermaand weinig valt te nazomeren, zijn we al volop bezig om het in huis knus, aangenaam en gezellig te maken. De twee adverteerders in deze advertorial passen prima in deze periode van cocooning.

1) Boekenstek
Als eerste noem ik Boekenstek, een terugkerende adverteerder en voor veel lezers geen onbekende naam meer, denk ik.

Wie is de man achter Boekenstek?
Boekenstek is een boekhandel, die gedreven wordt door een gedreven man, om dit woord zomaar eens twee keer te gebruiken :-). Pleun-Jan Heistek. Pleun-Jan, in het dagelijks leven schoolmeester, zit al sinds 2002 in de (tweedehands) boeken. Het is een hobby, die zomaar onverwachts op zijn pad kwam en die inmiddels is uitgelopen op een serieuze bezigheid. Begonnen met het verkopen van tweedehands boeken op Marktplaats, kwam er in 2009 een echte webwinkel. Nu, na zoveel jaren, is Boekenstek uitgegroeid tot een plaats waar je zoveel méér kunt dan alleen tweedehands boeken bestellen.Oud en NIEUW
Wat kun je dan van Boekenstek verwachten, behalve (veel!) tweedehands boeken? Pleun-Jan levert óók NIEUWE boeken. Hij heeft van alles in voorraad. Van ¨theologische boeken tot buitenlandse kookboeken¨, zoals hij dat zelf verwoordt.
Een aparte categorie binnen de ´nieuwe boeken´ vormt het aanbod van Nieuwe boeken met korting! Altijd leuk om hier rond te neuzen. Is het niet voor jezelf, dan vind je er wel iets om kado te geven.

Is het boek van je keuze niet op voorraad? Dan bestelt Pleun-Jan het voor je. Vaak heb je het gewenste boek dan binnen enkele dagen op je deurmat liggen. Is het verlangde boek moeilijk(er) verkrijgbaar, dan word je daarover geïnformeerd. Zo wilde ik van de zomer een boek, waarvan de levering een poosje duurde. Maar het was het wachten waard. En zolang je maar geïnformeerd wordt, vind ik zoiets geen enkel probleem.

Een totaalplaatje
Boekenstek is zoveel méér dan alleen een webshop voor tweedehands en nieuwe boeken. Om maar wat te noemen:

- Bezoeken. Je kunt Boekenstek ook bezoeken. Lekker snuffelen in de grote voorraad. Bladeren, kijken, kiezen, keuren. Je kunt elke zaterdagochtend in Nieuw-Beijerland bij Pleun-Jan terecht. Het is een reisje waard, want je krijgt bij afhalen 10% korting op alle tweedehands boeken. Pleun-Jan is trouwens ook regelmatig op markten te vinden. Ook daar: lekker snuffelen! Kijk voor meer informatie op de website. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief.- Zoekservice. Ben je -misschien al heel lang- op zoek naar een bepaald boek? Laat het Pleun-Jan weten! Hij zoekt met je mee. Je kunt hem mailen, maar een berichtje met je zoekopdracht in zijn gastenboek werkt ook.
- Lage verzendkosten. Vanuit je luie stoel bestellen en géén geld kwijt zijn aan benzine of parkeren. Dat is het gemak van thuiswinkelen. Als de verzendkosten dan ook nog eens laag zijn, is dat helemaal leuk. Je betaalt bij Boekenstek slechts 3,50 verzendkosten en boven de 35 euro wordt je bestelling zelfs gratis bezorgd.

Er is nog wel méér over Boekenstek te vertellen. Maar het beste is, om het gewoon zelf te gaan ervaren!

Blog
Nog één leuk ding om te noemen. Althans: ik vind het leuk. Maar dat komt misschien doordat ik zelf blogger ben :-). Pleun-Jan schrijft regelmatig op de Boekenstek-blog. Je vindt er de leukste verhalen. Met boeken in de hoofdrol natuurlijk. Dat spreekt vanzelf.

Heel veel leesplezier gewenst de komende herfst en winter met de boeken van Boekenstek. Van harte aanbevolen!


2) Binnenkant
De tweede adverteerder die ik noem is: Binnenkant. Ook Jacquelien Koopman van Binnenkant is een terugkerende adverteerder. Jacquelien is opruimcoach en binnenhuisarchitect. Juist met de herfst en de winter in aantocht een goed moment om eens te kijken naar wat Jacquelien te bieden heeft.Drempel
Als ik ´opruimcoach´ of ´binnenhuisarchitect´ noem, kan ik me voorstellen, dat je een drempel over moet. Want:

- Wanneer ben je nu op het punt aan geland, dat je de hulp van een opruimcoach gaat inroepen?

Of:

- Binnenhuisarchitect? Is dat niet overdreven? Is dat niet duur?

En natuurlijk kan ik dan vertellen, dat het helemaal niet nodig is, om drempels te ervaren. Dat Jacquelien een heel lieve, leuke, gewone, deskundige vrouw is. Dat een opruimcoach reuze fijn is. Dat een binnenhuisarchitect juist kan opleveren, in plaats van dat het kost. En nog veel meer. Maar je kunt veel beter gewoon zèlf kijken of zoiets en zo iemand bij je past. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van de unieke en laagdrempelige actie, die Jacquelien voor je in petto heeft.Actie en rondbrief
Wat voor actie is dat dan? Ik zal het je kort uitleggen. Wil je er álles over weten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Binnenkant, die Jacquelien zo leuk Rondbrief noemt. Op 21 september (aan het begin van het nieuwe seizoen) komt de nieuwe rondbrief uit. Behalve over de actie lees je in de rondbrief weer allerlei leuks aan tips en inspiratie.

De actie is bedoeld om iedereen met aarzelingen over de drempel te helpen. Het is het spreekwoordelijke duwtje in de rug. En omdat dat duwtje ook nog eens helemaal gratis en voor niets is, heet het: het duwtje van de zaak.Kies maar uit wat bij je past:

- Een inspiratiegesprek met koffie/thee op een maandagochtend - inloop
- Naar keuze een luisterend oor of een peptalk per telefoon of skype
- Direct toepasbare mailtips in antwoord op uw woon-, opruim- of bespaarvraag
- Het eerste half uur - gratis & voor niets - bij een opruimsessie
- Het eerste half uur - gratis & voor niets - bij een interieuradvies
- Dertig euro najaarskorting op de online thuisstudie: 'Opgeruimd wonen!'

Binnenkant vind je in Zutphen. En elke maandagmorgen kun je er zó naar binnen wandelen. Is Zutphen niet in de buurt? Dan is telefonische hulp of tips per e-mail ook een prima mogelijkheid. En wil je helemaal online en direct aan de slag? Kijk dan naar de thuisstudie ¨Opgeruimd wonen!¨ Ik heb er de eerste paar lessen van bestudeerd en kan je verklappen, dat deze studie heerlijk praktisch is. Een grote inspiratiebron en goed hulpmiddel voor wie komende winter wil genieten van een overzichtelijk en fijn opgeruimd thuis.

Ook voor Binnenkant geldt, dat ik uit ervaring spreek en van harte mijn aanbeveling doe!