dinsdag 27 augustus 2019

Oproepje

Even tussen de zomerjournaals door een oproepje...

Onze Maaike is 20 jaar en heeft een MBO-4 diploma voor gehandicaptenzorg en MBO-4 voor specifieke doelgroepen. Tot februari heeft ze met veel plezier als persoonlijk begeleider in een woongroep voor gehandicapten gewerkt. De onregelmatige werktijden braken haar echter op.

Sindsdien is ze op zoek naar een andere baan.

In de tussentijd heeft ze zeker niet stil gezeten. Ze heeft diverse kleine (klein wat betreft aantal uren) baantjes in de gehandicaptenzorg en in de ouderenzorg. Ze wil echter dolgraag een vaste baan van tenminste 28 uur, zodat ze niet steeds haar aandacht moet verdelen over verschillende werkplekken, werkgevers, cliënten, zorgvragen. Zulke banen blijken niet voor het opscheppen te liggen. Vandaar hier de oproep:

Wie heeft of weet een baan voor Maaike?
Haar hart lig bij de gehandicaptenzorg, maar ouderenzorg is ook zeker iets, wat ze graag doet. Ze heeft ervaring met cliënten met autisme, een verstandelijke beperking, lichamelijke beperkingen, gedragsproblemen, epilepsie etcetera.

In het kort gaat het om:
- tenminste 28 uur
- geen avond- en nachtdiensten
- maximaal 30 tot 40 autominuten vanaf Alblasserdam/Bleskensgraaf
- bij voorkeur gehandicaptenzorg

Maaike is creatief en ze houdt -net als ik- van reuring en bedrijvigheid. Haar droombaan zou zijn: werken in een restaurantje/lunchroom/theeschenkerij, die gerund wordt door/met mensen met een beperking.

Voor meer informatie of voor haar CV: maaikeluijk@gmail.com