donderdag 16 april 2020

Het gaat weer ergens op lijken

Ook vandaag was Arie nog steeds onderwerp van gesprek. Het ging niet steeds weer over dat akelige ongeluk. Maar ik merkte, dat het meer gesprekken met een glimlach werden. Leuke en lieve herinneringen werden opgehaald. En dat is goed. Als ik terug denk aan het gestresste beestje, wat hier op 24 december bij ons kwam wonen en hoe Arie in heel korte tijd helemaal opbloeide. Dat is gewoon geweldig. Hoe kort Arie ook bij ons was, ze had een heerlijk poezenleventje. Dat is een troostend idee.

Wat ook troost, zijn alle lieve FB-berichtjes, e-mailtjes, reacties via de webshop en zelfs super lieve kaarten, die we vandaag uit de brievenbus visten. Wat doet dat goed! Ook heel fijn voor Maria! Dus mede namens Maria wil ik iedereen heel hartelijk bedanken! We vinden het heel bijzonder!


Ik had verder eigenlijk best een fijne werkdag. Het aantal orders in de shop normaliseert en dat is fijn. We kunnen het zo prima behappen en er komt ook weer ruimte voor andere dingen.

Zo namen we vanmorgen fijn even de tijd voor een bakkie koffie. We zijn daarbij maar neergestreken op ons terras-in-aanleg, zeg maar. Zo konden we vast ervaren, hoe dat daar zit, als het straks betegeld is enzo. Nou, het zat prima :-).
ff kroelen met Ciara 
Maria en ik hebben de hele dagen samen in de webshop gewerkt en konden een record aantal pakjes klaarmaken voor de post. Echt super fijn!

Vanavond heeft Maria de inpakruimte lekker strak opgeruimd. En zelf heb ik wat huishoudelijke klusjes gedaan. Een kruidkoek gebakken in de wonderpan,


drie broden gebakken, een was afgehaald en één opgehangen en één aangezet en ook nog eens een werkbroek van Koos gerestaureerd.


Tussen al die klusjes door hebben Maria en ik samen nog 4 kratten zooi uitgezocht. In de schuur staan nog allemaal dozen en kratten van de verhuizing. En die willen we opgeruimd hebben, vòòrdat de jongens aan de buitenboel verder gaan. Het is echt een ratjetoe aan spullen, die we niet direct nodig hadden/hebben. We zochten een krat met handschoenen, mutsen en sjaals uit en een krat met oude jassen. Dat soort spul dus. Het ruimt lekker op! We willen elke dag twee kratten/dozen uitzoeken. Dat gaat vast goed komen!

Vanavond was er nog iets leuks: Hans z´n collega kwam langs met een broertje van Ciara: Hunter. Dat was echt leuk! Wat een verschil tussen broer en zus! Broer is véél groter en heeft een totaal andere vacht. Broer heeft ook een heel ander karakter en is anders gekleurd. Echt grappig. Ze hebben minstens een uur lang gespeeld. Ciara was bekaf :-).

Kijk die kleine Ciara eens de baas spelen. Haha!
Al met al ging het vandaag echt weer ergens op lijken. Fijn!